Downloads

Pensioen is een lastige materie. Dat beseffen we maar al te goed. Bpf HiBiN doet er alles aan om de pensioenregeling zo gemakkelijk mogelijk uit te leggen. Ook van actuele ontwikkelingen en veranderingen houden we u op de hoogte. Dat doen we op verschillende manieren. Het liefst doen we dat zo persoonlijk mogelijk, toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Daarnaast is er ook algemene informatie. Alle basisinformatie over onze pensioenregeling staat op onze website www.bpfhibin.nl. De belangrijkste documenten kunt u hieronder ook downloaden.

Bpf HiBiN

Algemeen


Contactgegevens

Meer informatie vindt u op onze websites:

E-mailadres:
Voor vragen over de verplichtstelling en eventuele verplichte aansluiting van uw onderneming kunt u per e-mail contact met ons opnemen op onderstaand e-mailadres. Wij streven ernaar uw e-mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Telefoon:
Bij vragen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 09.15 – 12.00 uur.

  • Telefoonnummer: 076 – 764 05 47

Bezoekadres:

Maar wacht niet op ons als u een vraag heeft over Bpf HiBiN, de verplichtstelling, pensioenregeling of uw aansluiting. Of heeft u een opmerking? U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen.

Telefoon (076) 764 05 47
E-mail verplichtstelling@bpfhibin.nl
Website www.bpfhibin.nl
De website van Bpf HiBiN maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit?    Info    Deze melding verbergen